Auto ramt muur bij de Kostmand

Aan het eind van de middag botste de bestuurder van een auto tegen een muur naast het winkelcentrum De Kostmand. Ter hoogte van de Jumbo supermarkt, knalde het voertuig door nog onbekende oorzaak tegen de buitenmuur van het appartementencomplex.  De ambulance was snel ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan de inzittenden. Na controle door het ambulancepersoneel hoefde er gelukkig niemand mee naar het ziekenhuis. De muur is flink ontzet door het ongeval. 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter