Ongeval door gladheid op de weg

Vanochtend is er ter hoogte van de rotonde Bestevear en de Driftweg een auto tegen een lantaarnpaal terecht gekomen. Door de gladheid verloor de bestuurder de controle over zijn auto. Het is op dit moment erg glad op de wegen. Vooral rood asfalt is momenteel spiegelglad.

De bestuurder is door ambulancemedewerkers nagekeken en kwam er gelukkig alleen met de schrik vanaf. De politie begeleidde het verkeer kort over de andere weghelft. Nadat Bergnet het voertuig had geborgen werd de weg weer vrijgegeven.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Arts and Crafts Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter