Eenzijdig ongeval op de Delta

Vannacht rond half drie werden de politie en ambulance opgeroepen voor een eenzijdig ongeval aan de Delta. Ter hoogte van de Amer bij de Kamperfoelieschool was een automobilist uit de bocht gevolgen.

De bestuurder van het voertuig raakte lichtgewond en is in de ambulance nagekeken en moest daarna onder begeleiding van de politie mee naar het ziekenhuis voor een bloedonderzoek.

Door de impact van de botsing is één van de ronde betonblokken uit het trottoir gereden. Ook andere betonblokken en een lantaarnpaal raakte zwaar beschadigd.

Bergnet heeft het voertuig afgesleept en het andere puin van de weg verwijderd. De politie rolde het betonblok weer terug op zijn plek en daarna werd de weg weer vrijgegeven.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Hier zie je nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

3 Reacties

 • Reageer
  Daan Vos
  20 juni 2021 op 10:15

  Veel te hard gereden en een bloedonderzoek? Je zal zo’n klootzakkie maar tegenkomen. Goed dat de auto total-loss is.

 • Reageer
  Eimertje
  21 juni 2021 op 10:50

  Er gebeuren daar zoveel ongelukken dat het tijd wordt dat de gemeente serieuze maatregelen moet gaan nemen. Het plaatsen van borden en opruwen van het asfalt blijkt niet genoeg om herhaling te voorkomen. Dus, veranderen deze bocht! En niet alleen voor het verkeer, maar vooral ook voor de voetganger die zijn leven niet zeker is als hij/zij daar op de stoep loopt. Moet er eerst een dode vallen?

 • Reageer
  Opnieuw werkzaamheden aan de Delta - OpHuizerhoogte.nl
  6 juli 2021 op 18:41

  […] het te glad was. Desondanks belanden er nog regelmatig auto’s in het hek van de school, zoals een paar weken geleden, in 2019 en in 2017. Nadat een auto eind 2020 dwars door het hek knalde, werden er betonblokken […]

 • Laat een reactie achter