Racefietser gewond bij aanrijding op rotonde

voaVanmiddag raakte een racefietser gewond nadat hij op de rotonde Haarstedelaan met de Gooilandweg werd aangereden door een automobilist. De fietser is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. Agenten van team verkeersongevalsanalyse kwamen ter plaatse voor het forensisch technisch onderzoek. Hierbij wordt de toedracht onderzocht en het ongeval vastgelegd. Sterkte voor alle betrokkenen !

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter