Grote zoekactie naar neergestort vliegtuig in Gooimeer

vliegtuig neergestort

Alle hulpdiensten zijn zojuist massaal uitgerukt, omdat er mogelijk een ultra-light vliegtuigje neergestort zou zijn in het Gooimeer. De KNRM vaart met alle reddingboten en ook vanaf de kant wordt gezocht naar het toestel. Ook de politiehelikopter en de traumahelikopter zoeken mee en maken zoekslagen boven het Gooimeer en Eemmeer.

vliegtuig neergestort huizen

De hulpdiensten verzamelen zich met name bij het KNRM station van Blaricum, waar vandaan de coördinatie plaats vindt. Als er meer nieuws is, leest u dat hier.

Houdt onze updates in de gaten.Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter