Ongeval op de Ambachtsweg

ongevalHUIZEN – Iets na half drie vanmiddag kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval waarbij een personenauto op zijn dak terecht gekomen was op de Ambachtsweg.
Er werd in eerste instantie ook een traumahelikopter opgeroepen, omdat men dacht dat de bestuurder bekneld zat. Gelukkig kon deze op eigen kracht het voertuig verlaten waarop de traumahelikopter werd geannuleerd. De bestuurder had met zijn voertuig een geparkeerd busje geraakt en was daarna op zijn kop beland. De bestuurder is ter controle overgedragen aan het ambulancepersoneel. De Ambachtsweg was tijdelijk afgesloten. Beiden voertuigen zijn uiteindelijk door Bergnet afgesleept. ongevalongelukBergnet

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter