Frontale aanrijding bij Kruiskerk

Frontale aanrijding Kruiskerk Huizen

Een frontale aanrijding op de kruising Naarderstraat-Karel Doormanlaan-Crailoseweg heeft vanavond tot flink wat materiële schade geleid. Gelukkig bleven alle inzittenden van beide auto’s ongedeerd. Bij het afslaan zag een van de automobilisten de andere auto over het hoofd, met een frontale aanrijding tot gevolg. Beide voertuigen zijn afgevoerd door Bergnet.

Frontale aanrijding Kruiskerk Huizen
Frontale aanrijding Kruiskerk Huizen
Ook dit hondje bleef ongedeerd
Frontale aanrijding Kruiskerk Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Verhuist, Burgemeester, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter