Supermarkt Karel Doormanlaan opnieuw overvallen

overvalVanmiddag rond half vier is de supermarkt aan de Karel Doormanlaan overvallen door een onbekende man. De politie gaf daarop een burgernetmelding uit. Het zou gaan om een donker getinte man tussen de 20 en 25 jaar met een muts over het gezicht. De verdachte is er daarna op de fiets vandoor gegaan. Het is niet bekend of de overvaller iets heeft buitgemaakt.

De politiehelikopter werd ook ingezet voor de zoekactie maar helaas is de verdachte (nog) niet aangehouden. Heeft u tips of informatie die kan helpen met het onderzoek neemt u vooral contact op met de politie.  Ook vorig jaar vond er al een overval plaats op deze supermarkt.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter