Gewonde bij ongeval op de Gemeenlandslaan

Gewonde ongeval Gemeenlandslaan Huizen

Bij een ongeval op de Gemeenlandslaan is vanavond een gewonde gevallen. Een bestelbusje zag de s-bocht te laat en raakte daardoor van de weg af en in de berm, waarbij een lantaarnpaal werd geraakt die afbrak. Daarbij is de bestuurder van een scooter gewond geraakt. Of deze bestuurder ten val is gekomen door de lantaarnpaal, het busje of door een uitwijkmanoeuvre is onbekend.

Gewonde ongeval Gemeenlandslaan Huizen

Ooggetuigen en omstanders hebben eerste hulp geboden aan de gewonde tot hulpdiensten arriveerden. De bestuurder van het busje bleef ongedeerd. De scooterbestuurder is meegenomen naar het ziekenhuis. De weg is enige tijd afgesloten geweest.

Gewonde ongeval Gemeenlandslaan Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s:Vincent Snoek

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter