Traumaheli voor ongeval Huizermaatweg

Vanmiddag omstreeks kwart voor drie heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Huizermaatweg, tussen een fietser en een automobilist. Het ongeval vond plaats op de oversteekplaats voor Sportcity. De fietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor de hulpdiensten. Verkeersongevalsanalyse van Forensische Opsporing heeft een sporenonderzoek verricht.

De traumahelikopter met het mobiel medisch team landde op het grasveldje bij de korfbalvereniging achter het Erfgooiers college.

traumahelikopter

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter