Jongetje aangereden op de Delta

Vanmiddag rond 12:15 uur is er een ongeval ontstaan op de Delta. Een jongetje fietste daar op de stoep en schoot ineens de weg op laat een politiewoordvoerder weten. Getuigen hoorden een harde klap.  Het kind is met onbekend letsel vervoerd naar het UMC in Utrecht.  De weg was tijdelijk afgesloten.  Het Verkeers Ongevallen Analyse team van de politie heeft  onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De Delta was enige tijd afgesloten voor verkeer.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter