Straten blank na gesprongen waterleiding

Aan de Hinde is vanmiddag rond 5 uur een waterleiding gesprongen. Een auto die op dat moment in de straat reed is daarbij in een zogenaamde “sinkhole” terechtgekomen.De bestuurster van de auto kon gelukkig zelf de auto verlaten en raakte niet gewond. De politie en brandweer hebben de straat afgezet. Hoe de hoofdwaterleiding kon springen is niet bekend. Meerdere straten staan blank en op verschillende plekken kon je water omhoog zien borrelen in de straat. Het afgezette gebied is vergroot, omdat men bang is dat er nog meer gaten in het wegdek kunnen vallen. Alle putten zijn opengezet en de firma Teeuwissen is ter plaatse opgeroepen om te assisteren en het euvel te verhelpen.waterleiding

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter