Matras vat vlam op de Damwand

Gisteravond rond half tien werd de brandweer opgeroepen voor een brand in een portiekwoning op de Damwand. De brandweer was met meerdere eenheden ter plaatsen. De melding werd vanwege het ontruimen van de naastgelegen woningen en de vele rook opgeschaald naar middel brand.

Eén persoon heeft verwondingen aan zijn armen opgelopen. Deze werden gekoeld met bluswater tot de ambulance ter plaatse was om verdere hulp te bieden. De gewonde hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hoe de brand is ontstaan is onduidelijk.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter