Brand op balkon aan de Vloedwal

Bij een woning van Visio aan de Vloedwal heeft vanmiddag een brand gewoed op het balkon. Omdat er even het vermoeden was dat er nog iemand in het pand aanwezig was, rukte de brandweer groter uit dan gebruikelijk bij branden van deze omvang.

De oorzaak van de brand is nog onbekend, de stoelen op het balkon vatte snel vlam en veroorzaakte enorme rookontwikkeling die ook naar binnen is geslagen. De woning is op dit moment niet bewoonbaar.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

Snackland

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter