Schuur in brand op Vletstraat

Brand schuur Vletstraat Huizen

Tussen de monumentale huizen aan de Vletstraat heeft vanmiddag brand gewoed in een schuur met rieten kap. Rond half drie kwam bij de brandweer de melding binnen. De brandweer schaalde snel op naar middelbrand.

Brand schuur Vletstraat Huizen

Ter plaatse is de brandweer gaan blussen met schuim en is het riet gaan plukken om ook van boven de brand te kunnen bestrijden. Ze hebben daarmee kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar de huizen aan de Vletstraat. Bij de brand raakte niemand gewond.

Brand schuur Vletstraat Huizen
Brand schuur Vletstraat Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter