Auto over de kop op ‘t Merk

Rond middernacht heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op ‘t Merk ter hoogte van de kinderboerderij. Door nog onbekende oorzaak was de bestuurder van een personenauto de macht over het stuur verloren. Volgens ooggetuigen is het voertuig meerdere keren over de kop gegaan en kwam uiteindelijk tot stilstand op zijn dak.

De brandweer kwam ter plaatse en één inzittende van het voertuig is door de ambulance ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

Snackland

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter