Aanrijding met scootmobiel Crailoseweg

112Vanmiddag rond kwart voor drie is een persoon op een scootmobiel door een aanrijding gewond geraakt op de Crailoseweg, ter hoogte van de Trappenberg. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend.voa

Verkeershinder

De VerkeersOngevallenAnalyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Om deze reden is de Crailoseweg gedurende het onderzoek afgesloten geweest, wat voor veel verkeershinder zorgde.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter