Ontbijten met de burgemeester

Vanochtend vond het jaarlijkse Burgemeestersontbijt plaats . Burgemeester Fons Hertog nodigde de leerlingen van de Kamperfoelieschool in Huizen uit voor een gezamenlijk gezond ontbijt in het gemeentehuis. Aan de ontbijttafel maken de leerlingen en de burgemeester kennis met elkaar. De burgemeester betaalt symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan het Jeugdcultuurfonds. Dat is dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt, met het thema ‘Gezond ontbijten is geen kunst!’. Het Jeugdcultuurfonds laat kinderen uit gezinnen waar minder geld is kunst, cultuur en sport beleven.

Samen ontbijten met de burgemeester in de week van het Nationaal Schoolontbijt.
Ruim 550.000 kinderen op zo’n 3.000 basisscholen ontbijten samen in de week van het Nationaal Schoolontbijt, van 6 t/m 10 november.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter