Atlete Demi Brama gehuldigd

Demi Brama Huizen paaldansen

Vanmiddag is in haar studio atlete Demi Brama gehuldigd door wethouder Roland Boom voor haar prestaties op het NK en WK paaldansen en aerial hoop. Eerder dit jaar werd ze driemaal Nederlands Kampioen op het NK, van het WK kwam ze begin oktober terug met een zilveren plak voor de discipline Aerial Hoop en een bronzen medaille voor de Artistic Pole in de Junior-categorie.

Familieaangelegenheid

Niet alleen Demi werd door de wethouder in het zonnetje gezet. Ook de opa’s en oma’s, haar ouders, trainers en sponsoren kregen een bedankje van de gemeente. Haar oudere broer Indy werd zelfs tegelijk met Demi naar voren geroepen om een cadeau in ontvangst te nemen. Volgens wethouder Boom zijn Demi haar talenten bijzonder, maar is de steun van haar familie dat minstens net zo. “Je bent het product van je ouders, en investeren in je kind voor deze sport is wel iets anders dan een keer per week naar het voetbalveld gaan”.

Demi Brama Huizen paaldansen

Niet vergeten

Wethouder Roland Boom was vandaag duidelijk een trotse wethouder. Het is niet de eerste keer dat hij Demi mocht huldigen, en het zal vast ook niet de laatste keer zijn. “Ik hoop dat je tot grote hoogte mag stijgen. Maar ik hoop ook dat je daarbij niet vergeet waar je vandaan komt en ons nog vaak zult opzoeken”, aldus Boom. De wethouder en andere aanwezigen werden door Demi na de huldiging getrakteerd op haar voorstelling met de Aerial Hoop.

Demi Brama Huizen paaldansen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter