Nieuwjaarsduik 2020

Nieuwjaarsduik Huizen 2020

Het was koud en mistig, maar toch durfden zo’n 300 tot 350 mensen het vandaag aan om het water aan de Zomerkade in te rennen. De vierde Nieuwjaarsduik Huizen is weer voorbij! Dit jaar zonder gemeentebestuurders, maar wel met allerlei enthousiaste inwoners, ondernemers, raadsleden, vrijwilligers, sponsors en zelfs een Australiër!

Hiermee is de Winterboulevard Huizen nog niet voorbij. Morgen is er nog de netwerkborrel waarbij geïnteresseerden kunnen horen en meedenken over de toekomst van de nieuwjaarsduik en winterboulevard. Benieuwd? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina van Winterboulevard Huizen.

Hieronder de eerste foto’s en een video van de nieuwjaarsduik 2020. Op Oypo kun je onze foto’s bestellen!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek, Henk Heijnen en Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter