Op Huizer Hoogte …het reuzenrad staat !

Vanmorgen is men begonnen met het opbouwen van het reuzenrad op het Oude Raadhuisplein. Nadat de grote vrachtwagens arriveerden werd er met man en macht gewerkt om het gevaarte op tijd klaar te hebben voor morgen. Want dan begint “Huizen draait doorrr”, het gezellige winterevenement in het Hart van Huizen.

reuzenrad

Morgenochtend om 11.00 uur is de officiële opening van het winterevenement door wethouder Marlous Verbeek. Hou onze berichtgeving in de gaten voor het uitgebreide programma voor de komende dagen. Kom je dan ook een rondje doorrr draaien ?

Blijf op Huizer Hoogte !

Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg ons dan op onze Facebookpagina, voor de mooiste foto’s en leukste berichten. Zo mis je niets uit het dorp !

fotografie Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter