Wijnproeverij 2019

De wijnproeverij in het Hart van Huizen was wederom een succes te noemen. Heerlijke wijnen, lekkere hapjes en vooral weer die gezellige sfeer.
Binnen 36 uur waren alle 1000 glazen dit jaar uitverkocht, en hád je een glas bemachtigd, dan kon je kennismaken met de wijnen uit vier verschillende landen. De winkeliers waren de gastheren en gastvrouwen die dit allemaal mogelijk maakten. Een foto overzicht…

wijnproeverij
wijnproeverij
« van 2 »

Foto’s Inge Jansen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter