Nationale Monumentendag

Een vol weekend weer in Huizen! Naast de open dag van de brandweer, de Huizerdag en de mogelijkheid om met een helikopter mee te vliegen, is het dit weekend ook Nationale Monumentendag. Op deze dag kun je onder andere de Oude Kerk bezoeken en de toren beklimmen. Dit biedt een uniek uitzicht op het Huizer dorp.

Dorpswandeling

De Historische Kring Huizen organiseert i.s.m. Het Huizer Museum een boeiende rondwandeling door het historisch hart van het dorp. De tocht voert langs, en soms ook in, gemeente- of zelfs rijksmonumenten. Deskundige gidsen vertellen over de rijke geschiedenis van bevolking en bewoning van Huizen.

De tocht duurt anderhalf tot twee uur en start om 12.00.u. bij de toren van de Oude Kerk. Aanmelden kan alleen nog vandaag bij J.C. Rebel, secretaris@historischekringhuizen.nl/ 035-5260580 of bij K.Vos, info@klaasvos.nl/ 06-53612055.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter