Gezelligheid bij Midsummernightconcert

Het eerste Midsummernightconcert in de oude haven was een succes. Door het mooie weer zochten veel mensen de gezelligheid op langs de kade of vanaf de boot. Het was voor het eerst dat er een dusdanig concert werd gegeven vanaf het water.De muziekvereniging Prinses Irene en het harmonieorkest Groot Excelsior zorgde voor de muzikale optredens. Een mooi moment was toen onder de klanken van de titelsong van Pirates of the Caribbean de Huizer botter HZ92 volledig opgetuigd door de haven voer.

midsummernightconcert

midsummernightconcert

midsummernightconcert


Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek en Inge Jansen met dank aan de KNRM Huizen

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter