Mooi Huizen

Soms hoef je niets aan een foto toe te voegen. Gewoon genieten van het “uitzicht”. Maar dan toch kijk ik naar het verloop van de pieren. Hoe de oude havengeul er nog steeds is.  De oude dode boom die al jaren weer en wind trotseert. Het blijft een mooi plekje waar al vele huizers hebben uitgekeken over het water. Een plek waar de botters voor de visserij van weleer hebben plaatsgemaakt voor de pleziervaart. Mooi Huizen !

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Roy Visser

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter