Fijne Pasen!

Fijne Pasen Huizen

En weer gaan we rare feestdagen tegemoet… Nog steeds maar één gast op bezoek, een avondklok, horeca gesloten en zelfs de meubelboulevardfiles hoeven we op tweede paasdag niet te verwachten. Maar toch kunnen we genieten. Met heerlijke en gezellige producten van onze lokale winkeliers, bijvoorbeeld! OpHuizerhoogte wenst iedereen ondanks alles een fijne Pasen.

Lekkers bij Olsthoorn
Fijne Pasen Huizen
Gezellige plantjes bij Sonia Bloemen
Bij Bakker Bart bestel je ontbijt
Fijne Pasen Huizen
Biologische paasbonbons bij Ekoplaza
Gehaakte paaseieren in het dorp
Fijne Pasen Huizen
Paasei in het bos

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter