Pannenkoekenrestaurant aan de Zomerkade

Er komt een pannenkoekenrestaurant aan de Zomerkade. Voormalig restaurant Lan-Tin wordt op dit moment verbouwd. De eigenaar van het pannenkoekenrestaurant ’t Vossenhol bij Oud Valkeveen gaat uitbreiden met de locatie aan de Zomerkade. Men hoopt in oktober het nieuwe restaurant te kunnen openen.

pannenkoekenrestaurantOf dit restaurant ook de naam ’t Vossenhol gaat krijgen, weten we niet. In ieder geval leuk dat er hierdoor weer een leuke horeca gelegenheid aan de Zomerkade bij komt.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter