Bommetje komt weer naar Huizen

bommetje

Vanuit de haven in Huizen strijden vanaf 30 juni tot en met 8 juli zestien familieteams uit heel Nederland tegen elkaar om de Bommetje Trofee en de eeuwige roem. Het programma wordt vanaf 14 juli uitgezonden op NPO3/Zapp en zal verschillende malen worden herhaald.Dit jaar is Bommetje! nog groter opgezet en zijn de spellen nog spectaculairder.

Spectaculaire spelen

De koppels, veelal een ouder met kind,  vliegen van de 15 meter hoge schans. Ze moeten hun kracht laten zien op ‘de Bom!’,  balanceren op de evenwichtsbalk, glijden over het water en worden uiteindelijk in de finale gelanceerd vanaf het ‘blobkussen’.  Leuke, spannende en spectaculaire spelen die voor hilariteit en kijkgenot garant staan. De presentatie is in handen van Ron Boszhard en hij wordt elke aflevering bijgestaan door een BN-er.

Nieuw

Nieuw dit jaar is het spel ‘de Bom !’ waarbij de vaders plaats moeten nemen op de Bom en daar zo lang mogelijk op moeten blijven staan. Deze Bom is een grote bal onder een enorme brandweerslang die hoog boven het water hangt, waar met grote kracht water uit spuit. De vaders worden daardoor als een soort rodeocowboy alle kanten op gezwiept. Ze moeten zorgen dat ze zo lang mogelijk blijven staan. Daarnaast wordt dit jaar een extra nieuwe publiekstribune neergezet waardoor er nog meer toeschouwers de spelen kunnen volgen

Uitgebreide Horeca

Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Dit jaar zullen afwisselend verschillende food-trucks aanwezig zijn zoals Sundaes ijs, ZOET!, De Rijdende Keuken, Babes Coffee en FrietjeMobiel.

Huizer Promotie

Marlous Verbeek, wethouder evenementen: “AVROTROS komt nu voor het vierde seizoen in Huizen om dit familieprogramma op te nemen in onze mooie Huizer haven. Dat levert ook mooie beelden op van de haven en omgeving en moet leiden tot een grotere bekendheid van Huizen en aantrekkingskracht op bezoekers. Huizen heeft namelijk veel te bieden met het oude historische dorp en charmante winkelcentrum én het Nautisch Kwartier.”

Opnamedagen

Opnames vinden plaats op:

-zaterdag 30 juni van 10.00 – 17.45 uur

-zondag 1 juli van 10.00 – 17.45 uur

-woensdag 4 juli van 12.00 – 19.45 uur

-vrijdag 6 juli van 12.00 – 19.45 uur

-zaterdag 7 juli van 10.00 – 17.45 uur

-zondag 8 juli van 10.00 – 17.45 uur

Kijkcijfers

Bommetje scoort al jaren erg goed. Een aflevering haalde gemiddeld -seizoen 2016/2017-  inclusief de herhalingen tegen de 400.000 unieke kijkers. Zoveel kijkers is voor een tv-programma op NPO3 en zeker voor een kinderprogramma een heel hoog aantal.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter