Sinterklaas zet voet aan wal

HUIZEN – Vandaag kwam Sinterklaas, onze goedheiligman, met zijn pietenbazen aan in de haven. Het was nog even spannend of het wel goed ging komen. De pakjesboot 15 leek namelijk onderweg naar Enkhuizen te gaan. Gelukkig hoorde hij de kinderen zo hard zingen en wist hij daarom dat hij naar Huizen moest komen. Onder luid gezang van honderden kinderen stapte Sint Nicolaas aan wal waar hij een welkomstwoord van de burgemeester kreeg. Daarna ging hij alle kinderen langs om een handje te geven, tekeningen in ontvangst te nemen, foto’s te laten maken en strooiden de pieten met hun pepernoten in het rond.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Daan Vos
    18 november 2018 op 11:37

    Zo te zien loopt de hoofdpiet al wat Sinterklaasjes mee, hè?

  • Laat een reactie achter