Sinterklaas is aangemeerd in Huizen

Sinterklaas is er weer! Vandaag kwam pakjesboot 15 binnenvaren met de goedheiligman en zijn pieten. Sint werd onthaald door zang uit honderden kinderkeeltjes en dans van Studio Dansu. Waarnemend burgemeester Fons Hertog heette alle opvarenden van de pakjesboot welkom. Het weer was wel wat nat, maar dat mocht de pret niet drukken.

We hebben heel veel foto’s gemaakt vandaag, misschien sta jij er ook wel op!

 

 

Sint blijft natuurlijk nog even in Huizen. Wil je weten waar je hem kunt vinden? Bekijk dan hier het overzicht van zijn activiteiten!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Marion v.d.akker
    18 november 2017 op 19:24

    Wat een mooie serie.😁💋❤

  • Laat een reactie achter