Kids for fun op het winterplein

hart van Huizen

Schaken, bootcamp, schminken, dansen en nog veel meer. Een kleine greep uit de workshops die vanmiddag werden georganiseerd voor kinderen op het Winterplein. Huizer verenigingen gaven leuke workshops om kinderen kennis te kunnen laten maken met deze sporten en spellen. Schaakvereniging Huizen organiseerde schaakles en een toernooitje en dat werd door sommigen wel héél serieus opgepakt. Verder waren er ook nog Kidsdance en streetdance workshops van Dancepoint en Rebel sport, of gewoon lekker knutselen of schminken.

Kids for fun op het winterplein

Hart van Huizen

Hart van Huizen

Het winterplein is nog tot en met 6 januari geopend. Dus een rondje in het reuzenrad is nog steeds mogelijk. Afgelopen week waren er door het Hart van Huizen diverse activiteiten georganiseerd zoals een oudejaarsborrel, de komst van Brandweerman Sam en natuurlijk het reuzenrad dat boven verwachting goed bezocht is. Het winterplein is een leuk initiatief dat zeker terug moet komen.

Blijf op Huizer hoogte.

OpHuizerhoogte is de opvolger van OogopHuizen. Een andere naam en een ander logo, maar met dezelfde fotografen en berichten als u van ons gewend was. Wij brengen Huizen van A tot Z in beeld. Volg ons op de nieuwe Facebookpagina en kijk met ons mee !

fotografie Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter