Waterspektakel groot succes

waterspektakel

Het kon ook bijna niet anders met dit weer. Het werd vanavond een kletsnat waterfestijn op het grote grasveld aan de Aristoteleslaan, waar de brandweer voor vele kinderen, hun ouders en zelfs een paar honden de nodige verkoeling bezorgde.

waterspektakel

Vanwege het hete weer werd de reguliere trainingsavond voor de brandweermensen afgelast. De brandweerlieden van Brandweer Gooi en Vechtstreek, post Huizen waren samen met de Huizer Jeugdbrandweer wel bereid om met er voor de kinderen spontaan een verfrissend uurtje van te maken.
Dat het een succes was, bleek wel uit de reacties en vrolijke snoetjes !

De fotografen van OpHuizerhoogte hebben heel veel foto’s gemaakt die de komende dagen hier te zien zijn. Voor nu een kleine selectie. Houd onze site in de gaten.

We willen alle medewerkers van de brandweer bedanken voor deze leuke spontane actie en dat we dit samen mochten organiseren.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.


foto’s: Inge Jansen

Lekker Lang Tafelen


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter