Stichting Kanjer Wens vervult kinderwensen met supercars en Youtube sterren

Stichting Kanjer Wens organiseert al een paar jaar wensvervullingen voor (ernstig) zieke kinderen en hun broertjes en zusjes. Dit keer waren 21 gezinnen welkom bij Coronel kartcentrum in Huizen. Er was een hele leuke dag georganiseerd met diverse supercars zoals een Lamborghini, Maserati en Porsches, waarmee een ritje kon worden gemaakt. Ook konden de kinderen met Youtube sterren zoals Milan Knol op de foto.

Binnen waren er ook diverse activiteiten georganiseerd. Zo konden de kinderen karten, tokkelen, midgetgolfen en nog veel meer. Zo werd het een leuke dag voor de kinderen en hun familie waarbij de dagelijkse zorgen even opzij gezet konden worden. Goed dat er zulke mooie initiatieven en hier door vele vrijwilligers een fantastische dag is bezorgd voor deze kanjers.
Bekijk onderaan dit bericht ons videoverslag.

Foto’s en video: Vincent Snoek

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter