Sinterklaas in het dorp

Sinterklaas dorp Huizen

Vanavond is het pakjesavond, maar het aantal winkels dat uitgedost is met sinten en pieten, is dunner bezaaid dan ooit. Wat jammer is, want veel mensen zoeken toch een manier om dit traditionele familiefeest ook dit jaar te kunnen vieren. Gelukkig zijn er verschillende winkels die de moeite hebben genomen het centrum een gezellige uitstraling te geven en Sinterklaas een plekje in het dorp hebben gegeven!

Sinterklaas in coronatijd

Wellicht heb je nog niet al je cadeautjes in huis, en haal je ze vandaag nog bij een lokale ondernemer. Daar zal deze blij mee zijn, maar hou wel de regels in acht: “Wilt u boodschappen doen voor Sinterklaas? Wacht niet tot het laatste moment. En vermijd drukke plekken en drukke momenten. Draag een mondkapje in openbare binnenruimtes zoals winkels en supermarkten.” Het zal hoe dan ook gezellig druk zijn in het dorp. Misschien kom je zelfs Sinterklaas nog wel tegen!

Sinterklaas dorp Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter