Een kijkje in de garage van Tim & Tom Coronel

Tom Coronel Huizen

De auto waarmee Tim & Tom Coronel aan de Dakar-race meedoen, wordt gebouwd in een garage in Huizen. Vandaag kan je een kijkje komen nemen hoe de Dakar-auto, genaamd “The Beast”, voor 2020 gebouwd wordt.

Garage Coronel Huizen

Handtekeningen van Tim & Tom

Meerdere monteurs zijn in de garage aan het werk om de auto gereed te krijgen voor de start op vijf januari. Tim & Tom zijn zelf ook aanwezig, vertellen over de auto en delen ervaringen en handtekeningen uit.

Tim Coronel Huizen

Kwalificatie Max Verstappen

Tot 16.00 uur vanmiddag kan je een kijkje komen nemen in de garage aan de Kabelweg 16. Er zijn diverse goodies te koop die eventueel meteen gesigneerd kunnen worden. Om 14.00 uur vanmiddag wordt er samen gekeken naar de kwalificatie van Max Verstappen.

Garage Coronel Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter