Hockeyers bij Beachclub Huizen

Hockeyers Beachclub Huizen

Op zaterdag is het altijd een drukte van belang op Sportpark De Wolfskamer. Het gehele gebied bruist van de activiteit bij de verschillende sportclubs. Nu de kantines dicht zijn en wedstrijden verboden zijn, is het sporten wel anders dan iedereen gewend is. Maar bij de Huizer Hockeyclub maken ze van de nood een deugd: de hockeyers van 10 t/m 17 jaar maken deze winter kennis met andere sporten.

Hockeyers Beachclub Huizen

Beachclub Huizen

Vandaag gingen vele jongeren van 11.00 tot 17.00 uur aan de slag op de velden van Beachclub Huizen bij Coronel Sports. Daar leerden ze o.a. beachvolleybal, beachtennis, spikeball, kanjam, speedbadminton en andere sporten. Arnoud Wildschut van Beachclub Huizen vond het leuk de jongeren over de vloer te hebben. “De keuze voor beachsport in december is een originele en gewaagde, maar het weer werkte goed mee!” Eerder maakte de jeugd op hun eigen velden al kennis met o.a. lacrosse, rugby, voetbal en een high intensity training van Rebel Sport. De sportieve hockeyers zijn duidelijk in allerlei disciplines thuis.

Hockeyers Beachclub Huizen

Wolfskamer Wintersport

Ondertussen werd achter de beachsportvelden bij Wolfskamer Wintersport gestreden om de Wolfskamer Nationale Bambi Cup. Omdat begeleiders en bezoekers geen toegang hadden werd de wedstrijd online weergegeven. Meer dan 350 jonge skiërs lieten hun kunsten zien op de banen van de grootste skiclub van Nederland. Trotse ouders konden vanuit huis de prestaties van hun kroost volgen.

Wolfskamer Wintersport Bambi Cup

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter