Sinterklaas in het oude dorp

Natuurlijk kwam ook dit jaar Sinterklaas weer langs in het oude dorp. Rond half acht gisteravond arriveerde de sint in zijn rode kever met zijn pietenbazen. Op het plein stonden de kinderen al gespannen te wachten.
Er werden sinterklaasliedjes gezongen onder begeleiding van muziekvereniging Het Gooi en en met pepernoten gestrooid door de pieten. Daarna was het tijd voor de lampionnenoptocht door het oude dorp, na het “rondje om de kerk” reed de sint weer het plein op en werd er voorgelezen uit het voorleesboek van Sinterklaas. Vandaag is Sinterklaas ook in het Oude dorp op de zaterdagmarkt te vinden tussen elf uur en drie. Er zijn dan diverse activiteiten. Sinterklaas is erg druk want morgen komt de Goedheiligman ook nog naar winkelcentrum de Oostermeent. De Sint komt per boot aan om twee uur in de middag. 

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter