Oostermeent verwelkomt Sinterklaas

Sinterklaas Oostermeent Huizen

De kades van de Aanloophaven stonden vanmiddag vol om Sinterklaas welkom te heten in de Oostermeent. Pietjes van Modance Huizen deden speciale pietendansen voor Sinterklaas, en de ondernemers hadden een behaaglijke woonkamer ingericht in een leegstaand winkelpand. De Kidz-dj verzorgde muziek, commentaar en leiding.

Sinterklaas Oostermeent Huizen

Bekijk hieronder de fotoserie.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter