Start Van Optimist On Tour

Huizen Optimist

Vandaag was het zover: De start van Optimist On Tour bij de ophaalbrug in Huizen. Een geweldig event om kennis te maken met zeilen, suppen (staat voor stand-up-paddle) en watersport! En het was druk! De kinderen werden in tweetallen in de de Optimist of op de plank geholpen. Ook de burgemeester van Huizen Sicko Heldoorn, zelf fervent zeiler, was aanwezig. Ook hij gaf, samen met diverse instructeurs, aanwijzingen en tips.

Huizen Optimist
Huizen Optimist
Huizen Optimist
Huizen Optimist
Huizen Optimist

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Henk Heijnen

open dag rebel

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter