Nog geen plannen voor vandaag ?

Er is vandaag weer genoeg te doen in Huizen. Het is prachtig weer en dus heerlijk om even over de herfstbraderie in de Oostermeent te lopen. Van lekkere verse producten zoals gerookte zalm, paling, speculaas tot leuke woonaccessoires, kleding en mooie tassen. Daarnaast is er een draaimolen en springkussen voor de kleintjes. De braderie is open tot 17:00 uur.

Rondleiding Oude Begraafplaats

Minder uitbundig maar zeker interessant is de rondleiding over de oude begraafplaats aan de Ceintuurbaan. Een gids vertelt hier allerlei bijzondere wetenswaardigheden over de oud Huizer gebruiken, de oorlogsgraven en nog veel meer. Deze rondleiding start om 15:00 uur.

Dorpswandeling

Om 14:00 uur start de dorpswandeling vanuit het Huizer Museum aan de Achterbaan. Een leuke wandeltocht vol weetjes en zaken die je waarschijnlijk nooit eerder zijn opgevallen. De gids vertelt je van alles over het oude Huizen. Kosten €4,00 p.p.

Kunstcafé

In het kunstcafe in het oude postkantoor kan je vandaag terecht bij de Gooise Fotoschool. Daar geeft vanmiddag, de uit Huizen afkomstige fotograaf Eddy van Wessel een lezing over zijn werk als fotograaf in het buitenland

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge JansenVoor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter