Opening 35ste vaarseizoen bij AVOH

avoh

Net precies toen de grote sneeuwvlokken neervielen, kwamen de burgemeester Sicko Heldoorn en Evelien Schipper voorzitter van Stichting Gooimeerzeilen aan bij de watersportvereniging AVOH, met een gloednieuw aangeschafte valk zeilboot. Deze werd gedoopt met de naam GMZ 35.

sicko

Vandaag was de feestelijke opening van het nieuwe, 35ste vaarseizoen. Vandaar dat de boot het getal 35 krijgt te dragen. Met de aanschaf van de nieuwe boot en een vernieuwde website gaat de stichting weer goed het nieuwe seizoen in. De burgemeester stipte nog aan dat hij het belangrijk vind dat de drempel laag is voor jongeren om in contact te komen met het varen.

Gooimeer zeilen

Voor het lustrum en de doop was er een gezellige borrel georganiseerd. Met live muziek, een hapje en een drankje werd er vrolijk vooruitgekeken naar het nieuwe vaarseizoen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

trotsmarkt

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter