‘Onder de mensen week’ in Huizen

Onder de mensen Huizen

1 t/m 8 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid, een jaarlijkse week van Een tegen Eenzaamheid waarin ontmoeting en verbinding centraal staat. In Huizen is deze week omgedoopt naar de ‘Onder de mensen week’. Tussen 2 en 9 oktober worden allerlei activiteiten georganiseerd die de eenzaamheid van menig Huizer inwoner een beetje kunnen verlichten.

Onder de mensen

Initiatiefnemer is de werkgroep Onder de mensen, waarin organisaties als Vrijwilligerscentrale Huizen, de bibliotheek, Versa Welzijn, de Goede Herderkerk en Buurten met Buren samenwerken. De reeks activiteiten – stuk voor stuk coronaproof – begint op vrijdag 2 oktober om 13.30 uur met een wandeling bij de Goede Herderkerk (Piersonlaan 2). Op zaterdag 3 oktober heeft de Vrijwilligers Centrale Huizen in de bibliotheek (Plein 2000) een pop-up helpdesk ingericht, waar informatie te krijgen is over vrijwilligerswerk en andere initiatieven. Zondag 4 oktober drinken circa 15 ouderen in De Marke koffie met een aantal vrijwilligers.

Onder de mensen Huizen

Buurten met Buren

Buurten met Buren en Versa Welzijn trekken van maandag 5 tot en met vrijdag 9 oktober met bakfiets en tuktuk de wijk in. De bakfiets van Buurten met Buren staat 5 oktober bij de Coop aan de Phohistraat, op 6 oktober in winkelcentrum Oostermeent, op 7 oktober bij wijkcentrum Holleblok, op 8 oktober bij Attent aan de Karel Doormanlaan en op vrijdag 9 oktober tenslotte tegenover winkelcentrum de Kostmand bij de haringkar.

Onder de mensen Huizen

Jongeren

In jongerencentrum Connect wordt 7 oktober de Join Us Quiz georganiseerd. Vanaf 19.00 uur kunnen jongeren hun kennis meten. Aanmelden voor deze en alle andere activiteiten kan via de website van Onder de mensen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Arts and Crafts Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter