Stem ook op Onder de Mensen!

Onder de Mensen Huizen

Onder de Mensen, een werkgroep die speciaal is opgericht om het thema eenzaamheid actief onder de aandacht te brengen, is geselecteerd voor een bijdrage vanuit het ING Nederland fonds. Tijdens de campagne Help Nederland Vooruit kan heel Nederland stemmen op geselecteerde initiatieven. De bijdrage die het initiatief uiteindelijk ontvangt, hangt af van het aantal stemmen, nádat het initiatief minimaal 50 stemmen heeft gehaald. Stem dus allemaal!

Onder de Mensen Huizen

Onder de Mensen

De werkgroep Onder de Mensen bestaat uit vrijwilligers en organisaties zoals Vrijwilligerscentrale Huizen, Tijd voor Meedoen, de Bibliotheek Huizen, Versa Welzijn, gemeente Huizen en diverse burgerprojecten. Onder het motto ‘heel Huizen in beweging tegen eenzaamheid’ brengen zij inwoners van Huizen met elkaar in contact. Bijvoorbeeld door het opzetten van een gespreksgroep, het organiseren van activiteiten in de wijk, een buurtbezoek of een leuke middag in het zorgcentrum.

Onder de Mensen Huizen

Donatie ING fonds

Met de donatie wil de werkgroep een verdiepingsslag maken met Onder de Mensen Huizen en zich niet alleen richten op ouderen, maar ook op de jongere generatie. 3 tot 10 procent van de jongeren is chronisch eenzaam. Onder de Mensen wil het verschil maken en ook de jongere generatie bereiken. Hoe? Daarvoor is onderzoek, verdieping én het nodige netwerk nodig. Iedere stem op Onder de mensen Huizen helpt om dat te bereiken.

Stem dus ook op www.helpnederlandvooruit.nl

Onder de Mensen Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archieffoto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    'Onder de mensen week' in Huizen - OpHuizerhoogte.nl
    1 oktober 2020 op 18:44

    […] is de werkgroep Onder de mensen, waarin organisaties als Vrijwilligerscentrale Huizen, de bibliotheek, Versa Welzijn, de Goede […]

  • Laat een reactie achter