Pop-up Herberg in voormalig postkantoor

Pop-up Herberg Huizen

Dominee Geertje de Vries opende vandaag de De Pop-up Herberg in het voormalig postkantoor. Deze herberg is een initiatief van nagenoeg alle kerken in Huizen. Tijdens de opening werd een moment stilgestaan bij en een kaarsje aangestoken voor Truus Rebel, die vorig jaar overleed na een tragisch ongeval in de herberg.

Pop-up Herberg Huizen

Herberg in het postkantoor

Vorig jaar zat de Pop-up Herberg nog verderop in de Kerkstraat. Dit keer stelde de gemeente het voormalig postkantoor beschikbaar voor de samenwerkende kerken van Huizen. Er is een grote boekenruilkast en een gratis weggeeftafel. In de stilteruimte kun je je terugtrekken en een kaarsje aansteken voor een dierbare die je mist.

Van alles te doen

Kinderen kunnen knutselen en er worden ook workshops gegeven. Er zal livemuziek zijn, kortom, ontzettend veel te doen voor iedereen. Zo is er in december een schildersworkshop en een avond met de Tafels van Hoop waarbij onder andere met vluchtelingen gegeten zal worden. Houd voor alle activiteiten hun facebookpagina in de gaten.

Tot 11 januari 2020 is de Pop-up Herberg open op woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom!

Pop-up Herberg Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter