Alternatieve Alpe d’HuZes

Alternatieve Alpe d'HuZes Team Up Huizen

Door het coronavirus kon dit jaar de Alpe d’HuZes niet doorgaan. Door heel Nederland vinden daarom allemaal kleine alternatieven plaats. Team Up uit Huizen, ook bekend van de lichtjesroute, gaat elk jaar naar Frankrijk om daar zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez te beklimmen en daarmee geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Vanaf de originele starttijd, 4.30 uur vanochtend al, heeft het team de Stichtse Brug op en af gefietst als alternatief

45 keer de brug op

De Stichtse Brug is natuurlijk niet te vergelijken met de Franse berg, maar met een kleine rekensom kwamen ze erachter dat 45 keer de brug op en af fietsen ongeveer één keer de echte berg omhoog is. Na elke beklimming werd er op een plankje een streepje bij geturfd. Zo kon het team goed bijhouden hoe vaak ze al op en neer waren gegaan. In totaal was dit een indrukwekkende 258 keer!

Alternatieve Alpe d'HuZes Team Up Huizen

Nooit meer kanker

Team Up, een bijzonder gemotiveerd familieteam, wilde vandaag voor de vijfde keer mee doen om geld op te halen voor Alpe d’HuZes/ KWF. Binnen de familie hebben zij meerdere keren afscheid moeten nemen van geliefden. De toekomstdroom is dat niemand meer dood gaat aan kanker. Het team organiseert verschillende acties om daarmee geld op te halen. Hou hun facebookpagina in de gaten voor meer acties!

Alternatieve Alpe d'HuZes Team Up Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Walking Football, sv Huizen, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter