Ride4KiKa 2020

Ride4KiKa Huizen

Vanochtend reden driehonderd motorrijders het Nautisch Kwartier in. Rond 11.30 uur was de werkhaven het startpunt voor de Ride4KiKa, een evenement georganiseerd door Kuypers Events, in samenwerking met Stichting Kinderen Kankervrij . Een mooie motorrit waarbij de deelnamegelden ten goede komen van KiKa.

Ride4KiKa Huizen

Toertocht

Het hele terrein stond vol met diverse motoren, met in acht neming van de corona-maatregelen natuurlijk. Na het startsein trok de pracht en praal in één lange stoet richting Naarden, voor een toertocht van ongeveer 110 km. Rond 14.30 reed de hele rij, onder begeleiding van vele verkeersregelaars, de haven weer in.

Het opgehaalde bedrag van Ride4Kika 2020 zal in de loop van de week bekend worden gemaakt via social media. Bekijk een selectie van onze foto’s hieronder!

Ride4KiKa Huizen
Ride4KiKa Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst:  Vincent Snoek en Larisa Landré

Arts and Crafts Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter