Een lichtje voor…

Een lichtje voor Team Up Alpe d'HuZes Huizen

‘Een lichtje voor…’ is een herinneringsavond voor dierbaren die zijn overleden aan kanker, of die op dit moment met de ziekte te maken hebben. Het is een lang lint van lampionnen op de pier; een lampion voor elke herinnerde. Gisteravond werden dierbaren die er niet meer zijn herdacht en werd er kracht gegeven aan mensen die op dit moment getroffen zijn.

Een lichtje voor Team Up Alpe d'HuZes Huizen

Alpe d’HuZes

Bij elke lampion hing een kaartje met een persoonlijke boodschap voor een dierbare. Mensen konden een lampion reserveren, waarmee geld werd ingezameld. Precieze cijfers zijn er nog niet, maar met een voorzichtige schatting kan er gezegd worden dat er ongeveer € 1.200,- is opgehaald met ‘Een lichtje voor…’. Dat is nog exclusief bedrijfsdonaties voor het evenement. De volledige opbrengst gaat naar Alpe d’HuZes / KWF Kankerbestrijding .

Een lichtje voor Team Up Alpe d'HuZes Huizen

Team Up

Er werden gedichten voorgedragen door leerlingen van de Huizermaat, waarna wethouder Marlous Verbeek en Erik Racké van Team Up de route openden over de pier. Ondanks het slechte weer was er toch een behoorlijke opkomst. We wensen Team Up veel succes met de komende Alpe d’HuZes!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Alternatieve Alpe d'HuZes - OpHuizerhoogte.nl
    4 juni 2020 op 20:25

    […] Nederland vinden daarom allemaal kleine alternatieven plaats. Team Up uit Huizen, ook bekend van de lichtjesroute, gaat elk jaar naar Frankrijk om daar zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez te beklimmen en daarmee […]

  • Laat een reactie achter