Aanloophaven opgeruimd door gemeente

Aanloophaven

Hoe snel het toch ineens kan gaan. Een week geleden staken buurtbewoners zelf nog de handen uit de mouwen om een gezonken boot weg te halen bij de voormalige zeilschool. Wellicht is dat toch een duidelijk signaal naar de gemeente geweest , want gisteren is begonnen met het opruimen van de Aanloophaven. En dat werd meteen grondig aangepakt!

Aanloophaven Huizen

Nog een week werk

Hoewel er nog hard gewerkt wordt, is het aanzicht van de Aanloophaven al compleet veranderd. De bouwhekken zijn verdwenen, de plantsoendienst is druk met het maaien en er is een groot schip met een bouwvoertuig om de oude gevaarlijke steigers te verwijderen en de gezonken boten te lichten. Tebezo, een bedrijf dat is gespecialiseerd in waterwerken en nautische dienstverlening, hoopt dat in een week te kunnen realiseren.

Tebezo
Medewerkers van Tebezo.
Aanloophaven Huizen
Buurtbewoners kijken tevreden toe.
Aanloophaven Huizen
Deze boten zullen allemaal geruimd worden.
Aanloophaven Huizen
Aanloophaven Huizen
De eerste boten zijn al van de bodem gehaald.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Ron Wiegers
    6 juni 2020 op 21:27

    Buurtbewoners houden duidelijk geen anderhalve meter in acht. Ach, wat zou het ook. We zijn eigenwijs en hebben er maling aan.

  • Laat een reactie achter