Burgemeester Meijer op bezoek bij… STACCATO

Burgmeester Meijer Staccato Huizen

Gisteravond was burgemeester Niek Meijer op bezoek bij STACCATO musical theater in wijkcentrum Holleblok. Hier was het gezelschap druk aan het repeteren voor hun aankomende show The WIZ, op 6 en 7 juni in Singer Laren. Meijer was onder de indruk van de professionaliteit, het enthousiasme en wat hij te zien kreeg. Hij zit in juni in ieder geval in de zaal!

The Wiz

Elke dinsdag- en donderdagavond repeteren de castleden onder leiding van Johan Verheij (regie), Merlijn de Vries (choreograaf) en Martin Buijs (muzikaal leider) om ervoor te zorgen dat het publiek in juni van de stoel wordt geblazen. Burgemeester Meijer mocht deze dinsdagavond een paar scènes meemaken van de musical die stormachtig begint met de befaamde tornado die Dorothy meevoert naar Oz.

Burgmeester Meijer Staccato Huizen

Burgemeester op bezoek

In het kader van kennismaken met de samenleving is burgemeester Niek Meijer bezig met een rondgang langs allerlei maatschappelijk relevante activiteiten. Het bezoek aan STACCATO is een van de vele, en af en toe zullen we hier verslag van doen. Hou OpHuizerhoogte dus in de gaten!

De burgemeester krijgt uitleg van regisseur Johan Verheij
Burgmeester Meijer Staccato Huizen
Niek Meijer vertelt over zijn eigen eerste podiumervaring

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Larisa Landré

tafelberg, tafelbergheide, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter