Kaartverkoop Matthäus Passion weer van start

 

Matthaus passion

De kaartverkoop voor de Matthäus Passion is weer van start gegaan. Voor alweer de derde keer zal de uitvoering van dit meesterwerk van Johann Sebastian Bach worden gehouden in de oude kerk in Huizen. Het stuk wordt opgevoerd op woensdag 28 maart 2018 door de oratoriumverenigingen Excelsior uit Huizen en uit Gorinchem. De koren worden begeleid door het Promenade Orkest. De toegangskaarten zijn te bestellen via de website www.matthauspassionhuizen.nl en kosten  € 38,00, inclusief programmaboekje en consumptie in de pauze.

De kaarten zijn ook verkrijgbaar  bij:
 De Lange Huizen-Menstore, Voorbaan 17; CaRé juwelier, Oostermeent 105; Boekhandel Flevo, Voorbaan 35; Boekhandel de Echo, Kerkstraat 50; Openbare Bibliotheek, Plein 2000.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier weer nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter